Επικοινωνία

Επικοινωνία: syntonismoskerkyras@yahoo.gr

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.


 

Πληροφορίες:  Λ. Τασούλας  6945852304                                       Κέρκυρα 09/03/2012

                     E.  Μαλαχά    9646125473                                           Αρ. Πρωτ.15
                                        Προς: Μέλη Συλλόγου
          Θέμα: « Έκτακτη Γενική Συνέλευση ».
     Συναδέλφισσες  και Συνάδελφοι,  από τη νέα σχολική χρονιά ξεκινά μια διαδικασία «αξιολόγησης» χωρίς ευκρινή τα κριτήρια, χωρίς ενημέρωση των συναδέλφων για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, από επιτροπές με ελεγχόμενη έως και ανύπαρκτη νομιμοποίηση, από ανθρώπους που δεν δίνουν λόγο  στον ελληνικό λαό, αλλά σε ξένα και ντόπια επιχειρηματικά κέντρα που πλέον κυβερνούν σε όλα τα επίπεδα τη χώρα. 
Δεν υπάρχει καλή και κακή «αξιολόγηση», δεν υπάρχουν καλά και κακά κριτήρια, περισσότερο ή λιγότερο αντικειμενικά, η αξιολόγηση αποτελεί μόνο ένα μέσο πειθάρχησης, χειραγώγησης,  τρομοκράτησης, πάταξης ελευθεριών και διάλυσης των εργασιακών κατακτήσεων.
Η «αξιολόγηση» το μόνο που θέλει να εξυπηρετήσει είναι η νομιμοποίηση των καταργήσεων και συγχωνεύσεων φορέων, η νομιμοποίηση της κατάργησης των οργανικών μας θέσεων και των 150.000 απολύσεων μέσα στην τρέχουσα  τριετία.
 
 Το  ΔΣ του Συλλόγου μας εκτιμώντας όλα τα παραπάνω και τηρώντας την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ στις 29 του Φλεβάρη, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 11 του Μάρτη και σε περίπτωση μη απαρτίας, οριστικά την Τετάρτη 14 του Μάρτη,  στο 12ο Δημοτικό Σχολείο στις 7μμ.   με θέμα την αξιολόγηση.


Ο Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας
                             Λάμπρος Τασούλας                                                  Ελένη  Μαλαχά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου